Welsoft ürünler, hayatımızın hemen her alanına öyle hızlı bir giriş yaptı ki, gerek ev modasında gerek dış giyimde önlenemez bir yükselişe geçti. Gerek yumuşaklığı gerekse hafifliği ile ev tekstil ürünlerinde sıklıkla tercih edilen bu ürün aslında bir petrol ürünüdür. Petrolün bulunmasıyla tekstil dünyasına da pek çok kumaş hediye edilmiştir. welsoft kumaş da bu hediyelerden biri olarak görülebilir.

Welsoft Kumaş Nasıl Doğdu?

Petrol rafinerilerinden çıkan ürünlerin değerlendirilmesi ile ilgili çalışmalar yapan Ar-Ge mühendisleri özellikle tekstil alanında harika bir buluş gerçekleştirdiler. Sentetik elyaf üreterek bununla ip yapmayı başardılar. Bu iplikle üretilen kumaş, özel bir apre tekniğiyle yumuşak ve hafif bir dokuya kavuştu.

Welsoft ürünler, pamuk yetiştirmenin maliyeti ve tarım arazilerinin azalması ile birlikte küresel su kaynaklarının azalmasına cankurtaran olarak yetişmiştir. Doğal kaynakların verimli kullanılmasının ve gelecek nesillere daha yaşanılır bir dünya bırakmak adına bu yeni nesil kumaşlara sahip çıkılmalıdır. Tekstil ürünlerinin üretilmesi konusunda da daha fazla yer verilmelidir.

 

Welsoft Ürünlerin Özellikleri

Welsoft ürünler sahip olduğu pek çok farklı özellik nedeniyle hem yetişkinler hem de çocuklar için uygundur. Bu bağlamda pek çok tekstil ürününde kullanılır. Yumuşak, hafif ve anti bakteriyel özelliklerinin yanında şu özelliklere de sahiptir.

  • Sıcak tutar
  • Nefes alan yapıya sahiptir.
  • Leke tutmadığı için temizliği çok kolaydır.
  • Konforlu ve pofuduk bir yapısı vardır.
  • Anti bakteriyel olması hijyenik bir kumaş tercihi olmasını sağlar.
  • Alerjisi olanlar ve astımı olanların kullanabileceği nadir kumaş çeşitleri arasında yer almaktadır.
  • Yerli sermaye ve milli kaynaklar kullanılarak üretilmekte olduğundan ülke ekonomisine artı değer katar.

Welsoft Kumaş Terletir mi?

Nefes alan bir yapıya sahip olduğu için welsoft kumaşla üretilen ürünler terletmez. Ancak çok sıcak tuttuğu için zaman zaman terlettiği de görülmektedir. Bu nedenle dış ortamın sıcak olduğu alanlarda kullanılması pek önerilmez. Daha çok dış ortamın sıcaklığının düşük olduğu soğuk iklimlerde kullanılması çok daha uygun olacaktı

Welsoft Ev Tekstil Ürünleri ve Fiyatları

Welsoft Tek Kişilik Yorgan – Nuşa Kalitede Öncü

Welsoft, polar kumaştan sonra tekstil üreticilerinin en fazla sevdiği ve kullandığı kumaşlar arasına girmeyi başardı. Özellikle ev tekstilinde ve dış giyim ürünlerinde kullanımı çok daha yaygın olan bu kumaşla gelecekte ürün çeşitliliğinin artacağı düşünülmektedir. Yumuşak ve hafif olan welsoft ürünler, çeyizlerin baş tacı olmaya aday ürünler arasında yer almaktadır.

Welsoft Battaniye

Welsoft ürünlerin hayatımıza ilk giriş ürünü olan welsoft battaniye, üretildiği ilk dönemlerde yeni bir ürün olduğu için oldukça pahalı ve az bulunan bir üründü. Daha sonra bu kumaşın üreticileri ve modelleri arttıkça üretim maliyetleri de azaldı. Bu sayede hayatımızın en mahrem anlarına şahit olan welsoft battaniyelerin üretimi artınca hemen herkes tarafından alınabilecek fiyatlara kadar indi. Yatak odalarında ya da TV karşısında daha sıcak uyuklayabilmek için ideal ürün oldular. Yumuşak, hafif ve değişik renklerde welsoft battaniyeler her evin en az bir odasında yerini aldı.

Welsoft Yatak Örtüsü

Gelin çeyizlerinin en göz alıcı parçalarından biri de yatak örtüsü takımlarıdır. Bu takımların son dönemde en çok aranan parçası da welsoft olan çeşitleridir. Yumuşak ve bir o kadar da şık görünüme sahip olan bu yatak örtüleri welsoft ürünlerde Nirvana olarak kabul edilmektedir. Gerek yetişkin gerekse çocuk odalarında yatak örtüsü olarak kullanılan bu ürünler çift fonksiyonlu olarak kullanım imkânı da bulmaktadır.

 

Welsoft Bornoz

Yumuşaklığının ve hafifliğinin yanı sıra su emme özelliği de bulunana Welsoft ürünler bornoz olarak da kullanılmaktadır. Modellerindeki ve renklerindeki çeşitlilik sayesinde özellikle çocuk bornoz modellerinin yapımına imkân vermektedir. Annelerin bebeklerin hassas tenine değdiğinde zarar vermeyeceğinden emin oldukları welsoft kumaşla üretilen ürünler olarak birinci sıraya yerleşmiş bulunmaktadır.

Welsoft Eşofman Modelleri

Welsoft eşofman modelleri oldukça sıcak tutmasından dolayı kış aylarında ve soğuk iklime sahip ülkelerde çok fazla rağbet görmektedir. Rahat ve yumuşak dokusuyla konforlu bir kullanım sağlar. Bebek ve çocuklar için tasarlanan welsoft ürünler, sevimli ve kullanışlıdır. Genellikle kadınlar, genç kızlar, bebekler ve çocukların tercih ettiği welsoft eşofman modelleri, gün geçtikçe erkek kullanıcılar tarafından da talep görmektedir.

 

Welsoft Ürünleri Modelleri ve Fiyatları Yeşim Kumaş ’ta

Welsoft ürünleri, modelleri ve fiyatları Yeşim Kumaş ‘ta oldukça geniş bir yelpazeyle sunulmaktadır. Fiyat fayda dengesi düşünüldüğünde eni en az 150 cm olan kumaşların çok daha verimli olduğu görülmektedir. Bu nedenle almayı düşündüğünüz welsoft kumaşın eninin en az 150 cm olmasına dikkat etmeniz önerilmektedir. Eğer siz de alacağınız welsoft ürünlerden en fazla verimi almak istiyorsanız, neredeyse sınırsız seçeneğe sahip welsoft kumaşlar arasından tercih yapabilirsiniz.

Whatsapp Görüşmesi
1
Whatsapp Destek
Scan the code
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?