Yaprakların kıpırdamadığı, gölge ararken susuz kaldığımız kavurucu havalardan; yaprakların rüzgarda dans ettiği ama kesinlikle üşümediğimiz serin günlere. Ne güzelsin sen, hem gri hem de turuncuya sahip sonbahar! Renkleriyle içimize romantik bir hüzün ve görsel şölen getiren mevsimin renklerine uygun giyinmek ise son derece keyifli. Bahar ayları her ne kadar hepimiz için favori de olsa, kombin yapma konusunda dolap başında uzun zamanımızı alabilir. “Hem üşümeyeyim, hem de terletmesin” dediğimizde elimizde kot ceket gibi harika ama kısıtlı bir seçenek varken; sahneye kanvas kumaş giriyor! Trench coat denince ilk akla gelen şey olan kanvas, hem ince hem yumuşak tuşeli hem de rahat özelliğiyle sonbaharı rahatça geçirtebilecek cinsten bir kumaş türü. Havalar tam soğumamışken şort giyebilme şansını biraz daha kullanıp, üzerinize geçirdiğiniz kanvas kumaş trench coat ile mevsime ayak uydurabilirsiniz. Sabah 8-9 sularında; bir elde laptop çantası, diğer elde kahve bardağı ve üzerinde kanvas kumaş trench koat ile işine yürüyenleri görmeyenimiz yoktur herhalde. Üstelik hem günlük, hem de klasik olarak kombinlenebilme şansı tanıyan kanvas, ofis kıyafetleri ile de harika bir ahenk oluşturur. Kanvas kumaş gündelik yaşam içerisinde pek çok farklı amaç için kullanılmaktadır. Özellikle spor giyim ve tekstil dünyası ile beraber dekorasyon, reklam sektöründe de önemli bir potansiyel sağlıyor. Uzun yıllar dayanan yapısı aynı zamanda görsel açıdan hoş bir etki sağlaması da en popüler özelliği.

Kanvas Kumaş Teknik Özellikleri

Arka ve ön yüzünün aynı olduğu, belirli bir noktasal açıdan yapısı olan kalın keten kumaşlara kanvas kumaş denmekte. Oldukça geniş bir yelpazede kullanılabilmesi, en çok değerlendirilen kumaş türleri arasında yer almasına olanak tanıyor. Aynı zamanda konforlu ve rahat tasarımı ile casual ve şık bir görünümü aynı kombinin içine sığdırabiliyor. Kanvas kumaşın, keten kumaş özelliği bulunmaktadır. Esnek bir yapıya sahiptir ve kalın yapılıdır. Oldukça dayanıklı olan bu kumaşın desenli ya da düz çeşitlerini tercih etmek mümkün. Baskıya da kolaylıkla uyum sağlar ve dekor amaçlı olarak da değerlendirilebilir. Genel olarak yaz sonu ve bahar ayları için tercih edilse dahi her mevsim rahat bir kullanım imkanı sağlayan bu kumaş türü, alan olarak kumaş ile kot arasında olan spor giyim markalarının “gözbebeğidir” desek abartmış olmayız.. Spor giyinmekten hoşlananlar ve klasik ile spor arasında bir çizgide kombinini sabitlemek isteyenler renk renk kanvas kıyafetleri, ceketleri dolaplarında biriktiriyorlar. Kanvas ile üretilen kıyafetler hem şık hem de rahat bir görünüme sahip olduğu için uzun yıllardır bizimle ve uzun yıllar boyunca da bizimle beraber devam edecekleri kesin.

En üst kalite üretilen ve müşteri memnuniyeti garantili kanvas kumaş ürünlerimizin pek çok farklı renk seçeneğini kategoriler bölümümüzde inceleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Whatsapp Görüşmesi
1
Whatsapp Destek
Scan the code
Merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim?